Scris pe

Cazul Elodia i-a facut bani lui Diaconescu

EVZ ne anunta ca decand a aparut acest caz, Elodia, despre care Diaconescu face asa mult tam-tam, postul [zero]TV s-a imbogatit. Desigur acesti bani, merg in mare parte la Diaconescu.

Septembrie 2007. Un anume Cristian Cioaca, politist in Brasov, anunta disparitia sotiei sale, Elodia Ghinescu. August 2008. Cautarea Elodiei e fenomen national. Au aparut jocuri electronice “Gaseste-o pe Elodia”, i s-au dedicat prajituri, iar avocata a ajuns subiect de bancuri, de piese de muzica populara sau chiar, in locul prea clasicului “Spala-ma”, pe masinile murdare.

Principalul suspect, chiar Cioaca, are un fan-club, condus de faimoasa Simona Sensual (o alta vedeta de mucava), care i-a promis cu mana pe piept ca-i va aduce chiftelute la inchisoare, daca va fi gasit vinovat. OTV a ajuns pe locul trei in clasamentul audientelor in primetime, dupa Pro TV si Antena 1. ÃŽn intervalul 20.00-2.00 a sarit pe locul 2!

Citatul de mai sus este de pe EVZ.ro. Ei au facut chiar si un bilant dupa vreo 200 de episoade “Elodia” si au estimat ca Diaconescu a facut 4 milioane de euro in 10 luni.

Chiar nu imi imaginez ce oameni sunt aia care se uita la DDD(Dan Diaconescu Direct) sau chiar la zero TV. Saracii oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.