Scris pe

Cate ceva despre email-urile in scopul muncii

De cand am domeniul acesta folosesc cel mai mult adresele de mail ce se termina cu @pacurar.net. SI multi m-au intrebat de ce, pentru ca e greu de memorat si alte motive care de care mai interesante. Eu cred ca nu e mai greu de memorat hello [at] filipac . net decat [email protected].

Si uite asa incet ajung la ceeace defapt vreau sa zic. Atunci cand trimiti un email in scop de afaceri sau munca, incearca sa nu folosesti adrese de email gratuite. De multe ori primesc email-uri de la firme cu tot felul de promotii sau propuneri etc, si totul e bine. Dar cand vad ca vine de la o adresa care se termina cu @yahoo.com deja parca nu mai are atata credibilitate.

Poti folosi in rest pentru bancuri, powerpointuri si poze funny si adresa de yahoo sau gmail, dar atunci cand vine vorba de afaceri este mai bine sa folosesti o adresa proprie. Daca te numesti agentie de publicitate si ai un site, de ce sa nu folosesti adresa cu numele site-ului? Arata (si defapt e) mult mai profesionist.

Ca sa recapitulam, atunci cand trimiti email-uri in scop de munca foloseste o adresa proprie. In rest poti folosi lejer celelalte servicii gratuite, ca de aia exista pana la urma :). Cam atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.