Scris pe

Cat esti dispus sa dai pe o parcare?

Luna trecuta am tot fost pe la spital, ca Iosua a facut pneumonie si a trebuit internat, asa ca in fiecare zi m-am dus la el si la Cata si i-am vizitat. A coincis perioada cu zilele in care Politia locala a facut o campanie pe strada de langa spital si a ridicat toate masinile care parcau neregulamentar si pe drum, ignorand semnul de “oprirea interzisa”.

Campaniile acestea sunt foarte bune si eu daca as fi seful la locala din Arad as merge zilnic sa ridic masinile parcate ilegal. De peste tot, de prin cartierele rezidentiale, de pe la blocuri.. e jale in oras si o parte din trafic s-ar fluidiza daca nu am mai parca toti aiurea.

Problema e ca la noi totul se intampla doar in campanii. Am fost azi iar pe acolo pentru un control cu Iosua si ce sa vezi, dupa ce s-a terminat campania, masinile sunt din nou parcate acolo, desi sunt 50+ locuri de parcare peste drum.

De cate ori m-am dus acolo la spital, niciodata nu am parcat ilegal pe drum, asa ca imi pot permite sa critic pe cei care parcheaza FIX IN DRUM. S-a intamplat de mai multe ori sa nu gasesc din prima loc de parcare la spital, dar am stat 5 minute in masina si tot timpul cineva a plecat, ca e fluxul mare pe acolo, oamenii nu stau la spital 10 ore, vin, isi fac treaba dorita si pleaca.

In loc sa stai 5 minute sa astepti eliberarea unui loc de parcare, mai bine parchezi ini drum si sa risti sa iti ridice Politia masina?

De aia intrebam in titlu, cat esti dispus sa dai pe o parcare? Intreb pentru ca daca ai patit-o si ti-au ridicat masina, te costa pe la 300-400 de lei sa o recuperezi. Cam scumpa parcarea nu?

Bine, eu nu ar trebui sa imi permit momentan sa dau lectii de condus/parcat, ca mai am 25 de zile pauza la condus. Mi-am permis sa depasesc linia continua pe o strada sparta, cu cratere mai mari decat pe Marte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.