Scris pe

Boschetarul la mall

Acum doua zile mergeam cu autobuzul spre Armonia. Deobicei aceste autobuze nu sunt foarte aglomerate cum sunt cele care merg la Podgoria, dar sunt momente cand nici macar nu ai loc sa stai jos chiar si pe aceasta linie.

2599690813_f6918bec722

Ei bine, mergeam eu si mergeam cand la ultima statie urca un boschetar. Dupa vreo 2-3 minute a inceput sa traga din aurolac si a facut in tot autobuzul un miros ingrozitor. Cunoasteti voi acel miros ca si de vopsea, miros naspa de la care imi vine tot timpul sa vomit si imi provoaca o stare de greata. Daca as fi vrut sa am parte de acest miros ma duceam la un atelier auto frate. In fine.

Intrebarea mare este: Ce cauta un asemenea bochetar drogat la mall? Merge si ii ajuta pe oameni sa care cosurile de la Carrefour? Cand il vad oamenii sigur au incredere in el si ii dau cosul pe mana, vezi sa nu! Merg sa manance la KFC? NOT! Raspuns: merg cu autobuzul pentru ca ii pe gratis, nu trebuie bilet, plus ca ii caldura in autobuz. Ar trebui ca soferii sa ii dea jos pe boschetari! Sa nu se inteleaga gresit, nu am nimic cu oamenii care nu au o soarta prea favorabila, dar am ceva cu boschetarii care PUT!

Voteaza pe Blogoree | Credit poza

Ping(pong)-uri la acest articol

1 comentarii la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.