Scris pe

Blog18.ro

Zapada care se topeste, vreme nasoala de iesit afara a€” semn ca trebuie sa ramai in casa. Si daca tot ramai in casa, nu ai cum sa pierzi lansarea site-ului blog18.ro a€” comunitatea bloggerilor sub 18 ani. Acest site este acumularea a multor ore de munca, a stresului si a multor factori care au influentat intens acest proiect. Pentru ca lua€™ Dany i-a venit cheful, astazi pe la ora 19:30, 16 Februarie 2009, am lansat acest site. Urmeaza alte proiecte marca “blog18″, proiecte care cu adevarat va vor lasa “gura apa”. Apreciem daca ai lasa un mic feedback, avand in vedere ca Dany a etichetat acest proiect ca fiind “Beta”. Asadar, 16 Februarie 2009, o zi care va ramane cu siguranta in istoria bloggingului romanesc. In continuare, va pun comunicatul de presa.

Astazi, 16 februarie 2009, s-a lansat in varianta beta blog18.ro – Comunitatea tinerilor bloggeri din Romania. Proiectul reprezinta recesamantul tinerilor bloggeri romani, dupa ce, in prima faza a fost lansat un chestionar la care au raspuns 305 bloggeri sub 18 ani.

Blog18.ro isi propune sa devina un blog de referinta pentru toti bloggerii tineri si pentru cei la inceput. Vor fi aduse in premiera interviuri, guest posturi, sfaturi si multe alte lucruri utile scrise de cei cu experienta in domeniu. Dupa ce se vor aduna toti bloggerii in aceasta comunitate, se va lansa un forum pentru discutii, unde vor fi dezbatute tot felul de subiecte despre blogging.

Conform chestionarului lansat in 2008, peste 300 de bloggeri sub 18 ani detin cel putin un blog. Aproximativ 40 din acestia fac bani cu ajutorul internetului. Tinerii bloggeri povestesc intamplarile pe care nu le vor uita prea usor, parerea lor despre anumite subiecte, cat si nazdravaniile din viata de zi cu zi.

Obiectivul principal este sa se promoveze bloggeri tineri care merita acest lucru si sa se ridice nivelul continutului de pe aceste bloguri. Este un lucru unic in blogosfera romaneasca, fiind cea mai importanta incercare de acest gen.

Proiectul este lansat de unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri sub 18 ani, Daniel Damian, ce are blogul danyblog.com, iar ca partener il are pe Filip Pacurar, un tanar programator, ce detine blogul pacurar.net.

Comunitatea Blog18 poate fi accesata la adresa www.blog18.ro

Daniel Damian, Project Manager blog18.ro
Contact: contact [at] danyblog [dot] com
http://www.danyblog.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.