Scris pe

Beanz cafe si seriozitatea. Buna gluma.

Luna aceasta se implineste 1 an de cand am facut comanda de espresor si am trecut pe cafea de la Beanz. Mi-am facut si o subscriptie pentru ca e mai usor sa imi vina cafeaua lunar acasa fara sa mai am eu grija de asta si este si ceva mai ieftin.

Cel putin asa credeam eu. Aproape in fiecare luna, cel putin in acest an, am avut probleme cu subscriptia. Uita de mine, nu imi livreaza, nu pot schimba eu data urmatoarei livrari (e blocata pe o data din Iunie anul acesta, nimeni nu stie de ce)…

Luna trecuta trebuia sa imi vina cafeaua in 7. Imi scrie un agent mail cu urmatorul mesaj:

Referitor la subscriptia dvs. lunara va informam ca generarea si expedierea acesteia nu a fost posibila intrucat pentru doua dintre sortimentele componenete (Luiz Alberto si treat) nu mai exista stoc. Regretam disconfortul creat si speram ca veti gasi un nou sortiment favorit pe care sa il includeti in cadrul viitoarei dvs. subscriptii.

Nu ma intreaba daca vreau altceva, cand imi doresc cafeaua, nimic. Doar ca nu se poate si atat. A trebuit eu sa cer alte sortimente. Am cerut pe mail si am mai cerut si un pahar pe langa. Nu am primit confirmare de la agent, nimic. Niciun mail sa ma informeze ca voi primi ce am comandat. Am primit peste 2 zile mesaj de la curier ca se livreaza comanda de la Beanz.

Luna aceasta iar au uitat de mine. Trebuia tot in 7-8 sa se livreze alte capsule. Este 15. Nu m-a cautat nimeni, nu mi-a scris mail. La telefon nu raspunde nimeni. Data comenzii nu o pot schimba din site-ul lor.

Ba mai mult, am incercat sa scot toate capsulele din subscriptie si sa le adaug iar. Nu merge. Se incarca pagina cand dau “adauga” pana face timeout.

In toate conditiile acestea, voi ce ziceti… sunt Beanz seriosi? Pacat, cafeaua e net superioara la ce am mai testat eu pana acum, dar daca nu poti face o subscriptie cum trebuie, ce rost are? Poate e vremea sa incerc si Nespresso, acolo sunt sigur ca voi gasi seriozitate.

PS: Chiar cand sa apas butonul de publish la acest post am fost sunat de un agent de la Beanz care a vazut ca am stat in asteptare si nu mi-a raspuns nimeni. Mi-a zis ca in ultimul timp au avut probleme cu subscriptia si mi-a recomandat sa renunt la ea si sa iau pachetul promotional cu 4 pachete in loc de 3 cate aveam la abonament si sa dau 96 de lei in loc de 84. Totusi, cand o sa pot o sa trec pe Nespresso sa le testez si lor seriozitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.