Scris pe

Back

Salut. Am revenit din excursie. Cea din Austria. Ce sa zic, super fain a fost. Fara cuvinte. Austria este o tara foarte frumoasa. Si Germania, dar nu se compara tarile. Am invatat foarte multe lucruri. Primul ar fii ca vazand anumite produse in vitrina iti faci, asa cum se zice, inima rea :)). Exemplu:

DSC00834

Magazin plin cu obiective si aparate care mai de care. Ce sa faci cand vezi asa ceva? Tanjesti si tu sa ai asa ceva :)).

Apoi am mai invatat ca, desi Austria ii mai frumoasa decat Germania, este si mult mai scumpa. Foarte multe produse sunt mai scumpe decat in Romania. In Germania nu prea gasesti problema aceasta.

Am mai invatat ca in parcarile din Ungaria este o posibilitate de 70% sa te intalnesti cu romani. Intr-o parcare era prin de masini din Romania.

Daca as sta sa va povestesc tot ce am facut zilele acestea, nu as mai avea timp de somn, dar cum eu am nevoie de somn dupa 11 ore de mers cu masina, incatez aici seria de povestiri si am sa mai continui si alta data. Inchei cu o poza care nu mi-am dat seama ce reprezinta, pentru mine ii ceva abstract :)). Odhina pana maine la 6:30 cand plec la scoala. Ceau.

DSC00901

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.