Scris pe

Azi am facut o mare ilegalitate

La ora 5 jumate cand am ajuns acasa m-am bucurat ca gasesc loc afara in fata blocului si nu mai trebuie sa bag masina in garaj. Nu de alta, dar dimineata la 7 nu vreau sa deranjez prea multa lume ca imi scot eu masina din garaj.

Pe la ora 7, bate cineva la usa apartamentului. Repede, ia pantaloni pe tine (ca cine sta in pantaloni de primit musafiri cand nu asteapta pe nimeni) si deschid usa. Din start, un vecin a inceput sa zica (fara sa salute) ca sa merg la masina sa o mut mai in fata ca stau pe locul lui de parcat cu cativa metri si dimineata el se chinuie sa faca manevre sa scoata masina afara si consuma un litru de benzina.

M-am uitat pe geam… ma, nu vad eu bine? Nu e deloc, absolut deloc masina pe locul lui. Ba din contra, el e foarte in spate fata de masina mea.

Am zis ca ma duc totusi peste ceva timp sa mut jumatate de metru masina mai in fata.

Cand am ajuns jos, am vazut ilegalitatea. Eram parcat asa:

img_2240

Se vede distanta dintre masina mea si a lui? Am prins doar un colt din masina lui ca e politist si nu vreau sa am probleme ca ii fac publica masina pe net.

Eu nu inteleg oamenii de la bloc. Sunt asa de fixisti, chiar vorbeam cu Cata de asta. Nu au ce face decat sa se uite pe geam si sa vada cine cum parcheaza.

Imi cer scuze ca am indraznit sa fac asa o ilegalitate azi. Am parcat cam prea departe de el. Sau poate umbra masinii mele era pe locul lui. Mea culpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.