Scris pe

AWB-ul de la Fan Courier e cel mai inutil

Imi amintesc inceputurile Fan Courier si ce bine actualizat era statusul la AWB-uri. Vedeai in detaliu unde este coletul tau si cand iti ajunge la usa.

In ultima vreme in schimb, s-a cam dus treaba asta. Nu mai te ajuta cu nimic verificarea statusului pe internet. De exemplu, am dat o comanda la ceva joi seara. De vineri statusul arata tot asa:

Nu imi dau seama cand ajunge, cand pleaca din Bucuresti, cand ajunge in depozit in Arad… nimic!

Sa nu mai zic de faptul ca ei cica livreaza si sambata in mod normal, dar comanda mea niciodata nu ajunge sambata. Niciodata. Din contra, a cumparat sotia niste suzete miercuri si au ajuns la curier vineri. Vineri la ora 17 nu era inca predat coletul desi era in masina la curier. A sunat Cata la curier si a zis “da, coboara jos in fata blocului ca eu acuma plecam din zona asta”. Adica practic daca nu sunam noi, ne ignora si primeam coletul luni sau cine stie cand.

Nu stiu daca e vorba de curierul din zona noastra, dar niciodata nu primesc coletul in ziua programata de ei, nu de mine. Primesc SMS ca se va livra coletul azi, apoi la sfarsitul zilei SMS ca am fost cautat si nu am fost acasa, livrarea ziua urmatoare.

Oricum, toata lumea stie ca sunt neseriosi, dar ce sa faci, detin monopolul in mare parte.

Revenind la ideea initiala a articolului, AWB-ul de la Fan Courier e la fel de folositor ca si acest scaun in mijlocul de transport…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2023 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.