Scris pe

Aveti incredere in crypto-monede?

De cateva luni incoace am experimentat si eu pentru prima data crypto-monedele. Am primit in septembrie vreo 20€ in Lumen/Stellar (XLM) si atunci am vazut cat de usor e sa trimiti bani dintr-o parte in alta cu Lumen. Tranzactiile se fac in cateva secunde, am trimis din un wallet in altul si au ajuns aproape instant. Pe langa asta, e o moenda care nu este minata si imi prezinta incredere mai mare.

Intrebarea de 100 de puncte este: aveti increde in crypto? Mie unul mi-ar placea sa fie adoptata tehnologia pentru plati efectiv, nu doar ca sa faca unii bani din exchange si din specula.

Ar fi ceva sa platesc ceva la magazinul online X in Stellar sau alta moneda mai rapida. La fel de rapid cum primiti banii prin Revolut ii poti trimite cu Stellar.

Pe langa asta, totul este transaprent. Daca imi stiti adresa publica, puteti vedea cati bani am in wallet, ce tranzactii am facut si asa mai departe.

In alta ordine de idei, daca aveti Lumensi si nu aveti incredere in ei, mi puteti trimite mie :)). Adresa mea de Stellar este GBH6P734MCXFXYKHDS2RBNI7TBMSH365YB2LD5EE4FZJ524BW3B3GW2D

1 comentarii la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.