Scris pe

Avantajele de a fi [aproape] chel

Sambata dimineata m-am dus si eu, ca tot omu cand are paru mare, pa frizer. Poate stiti, poate nu stiti, mie imi sta parul in toate partile si de aia ma tund tot timpul scurt. La nuamrul 3 cu masina de tuns. Astazi, cum m-am dus si eu la scoala ca orice elev silitor, colegii au observat noua tunsoare [doooh, normal] si au inceput: “O, uite, pe Filip l-au prins jandarmii”, “Filip, cum o fost in inchisoare?” si faze de genu asta. Aici am observat doua categorii de elevi:

Categoria 1 a€” Spune si uita

Un coleg mi-a zis dimineata beculet sau mai stiu eu cum, da ora urmatoare a terminat. Nu a mai amintit de asta. Asa este si normal sa se intample, dar din nefericire mai exista o categorie.

Categoria 2 a€” Cel care te freaca la nervi

Aici intra cel care la fiecare propozitie ce are vreo referire la numele meu include si cate un cuvant de genu “Beculet”, “Ala pe care l-or prins jandarmii” ȘAMD. Si dai frate. Zici asta o ora. Zici doua. BA chiar zici 6 ore pe zi tot asta. Nu ti se pare ca deja ii o gluma proasta si nu mai rade nimeni? Nu. Inca zice. Poate si urmatoarea zi tot asa.

Dar hai ca m-am abatut de la subiect. Vroiam sa prezint doua avantaje de a fii [aproape] chel.

  • 1. Te usuci repede pe par a€” acum numa ce am venit de la dus si deja nu mai sunt ud pe cap spre deosebire de altii cu parul cat casa care trebuie sa se usuce, sa se intinda poate. 1 a€” 0 pentru chei.
  • 2. Nu ti cald vara a€” nu am idee cum se simte unu cu paru cat casa vara a€” eu tot timpul ma tund la 3 cand imi creste parul si am aerisire naturala.

Si uite asa ii 2-0 pentru cei cu parul scurt. Deci, aia din categoria 2, mai terminati fratilor ca eu nu m-am luat de parul vostru a€” nu va luati nici voi. The end.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.