Scris pe

Ati urmari live-coding 1-2 ore pe saptamana?

De ceva vreme ma tot gandesc la ideea ca sa incep un proiect asa de hobby si sa il codez live, intr-o ora maxim doua pe saptamana. Live pe Twitch. In live voi coda cum o fac in mod normal, fara pregatiri prea multe si fara sa ma dau ca le stiu pe toate, veti putea vedea procesul meu, ce fac atunci cand nu stiu sa rezolv ceva, cand dau de o eroare ne-asteptata si asa mai departe.

Eu unul urmaresc tot felul de programatori in timp ce mai lucrez si imi place, dar nu stiu ce parere au restul romanilor despre asta. Adica daca as face, m-ar urmari cineva? :)) Sau trebuie din start sa vorbesc doar engleza ca sa strang followers, pot face si asta.

Intre timp, daca vreti sa ma urmariti si sa invatam impreuna lucruri, imi puteti da un follow pe Twitch aici. Daca ajung la 10-15 followers poate facem si ceva de incalzire weekendul acesta :).

Un exemplu de live la care nu s-a uitat nimeni pentru ca e doar pentru teste si exercitiu este acesta, facut acum ceva saptamani, in care am facut un lucru util mie si poate util si altora, nu e un proiect boring gen “ne facem pagina proprie, wow, omg”, ci un proiect util si interesant. Cel putin pentru mine.

Putem face proiecte web, proiecte de mobil sau experimental proiecte cu aplicatii desktop (nu stiu nimic despre asta, dar ar fi interesant sa invatam). Daca aveti idei de chestii care ati vrea sa vedeti cum sa fie facute, imi puteti lasa un comentariu aici (e mai usor pentru mine aici), sau pe Facebook sau Twitter.

[poll id=”12016″]

[poll id=”12018″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2023 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.