Scris pe

Ask.fm – ne ascundem dupa perdea

De ceva timp toata lumea isi face ask.fm! Bun, ideea site-ului e faina, nu comentez. Un loc unde iti faci pagina si altii pot sa te intrebe chestii. E fain, e distractiv. Dar ideea ii ca exista foarte multe persoane penibile acolo. Ca in orice alt loc, desigur. Dar nu inteleg de ce ai pune niste intrebari tampite, la care sti clar ca nu primesti raspuns sau cel putin unul sincer. Si nu inteleg de ce toti, dar TOTI, se ascund atunci cand pun o intrebare. Adica este o optiune ca intrebarea sa fie anonima. Si toti folosesc optiunea asta. Uneori hai ca merge, dar deja unii se intrec cu “gluma”. Aaa si ma gandeam ca cei care detin pagina, nu ar trebui sa accepte tot felu de intrebari tampite ca pana la urma si ei se  fac de ras, indiferent de ce raspuns dau. Doar parerea mea.

Ideea ii ca site-ul putea fi folosit in scopuri faine si sa fie si o joaca. Dar pacat ca tot ce e bun este stricat de cocalari si de pitzipoance. Punct.

2 comentarii la acest articol

  1. Mai degraba e prost cine se baga in asa ceva, daca stai si te gandesti cu ce scop ti-ai facut ask.fm ?! Sa pari cineva, sa fii bagat inseama? In zilele de azi tot e interesant si distractiv.
    Suntem in decadere, am intrecut demult maimutele (suntem sub ele ca gandire), si ele stiu sa vorbeasca fata in fata si noi avem nevoie de ask.fm sa ne cunoastem !

    Take a life, dude !

    Acest mesaj se adreseaza tuturora care au ask.fm ( ! )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.