Scris pe

(An)Droid summer

Saptamana aceasta am facut cea mai curajoasa miscare – am decis sa imi dau iPhone-ul 4s pentru un Galaxy s4 mini. Voi sta macar pe parcursul verii, 1-2-3 luni cu Android. Asta dupa 2 ani si ceva doar cu iPhone. Voi incerca sa privesc obiectiv la ce este mai bun sau mai rau la acest telefon. Pana acum am observat doar ca face poze mai rele cand e lumina putina. Asta e un dezavantaj.

In rest, Android 5.1 merge super. Pana acum nu am avut probleme cu el. Mi-am instalat Google Photos care a iesit ieri pe Play Store, e superb, face sincronizare automata si backup, am pozele instant si pe calculator.

Ce imi place pana acum la Android ii ca softurile nu sunt asa de ingradite si isi fac treaba mai bine. Pe iOS nu am gasit o aplicatie care sa faca backup la poze cum trebuie (in afara de iCloud unde platesti pentru spatiu). Daca trebuie sa deschid eu aplicatia si sa o las pornita cat isi pune pozele online, asta deja imi e peste mana. La fel de bine pot si sa bag cablul USB si sa imi copiez eu pozele. Nu asta e scopul. Pe Android fac poza si instant o am pe Google Photos si pe Onedrive. Automat. Nu pornesc eu nimic.

Bateria nu am apucat inca sa o testez cum trebuie, pentru ca stiti cum e, cand ai un telefon nou, stai toata ziua pe el si se termina mai repede bateria decat la o folosinta normala. Totusi m-a tinut de la 8 dimineata pana la 6:30 seara. In conditiile in care umblam mult pe telefon, poze, muzica, net, instalare de programe, etc.

De mers, merge mai repede ca 4s. Ar fi si culmea sa nu mearga, are si RAM mai mult si procesor mai mare.

Deci pana acum, la cateva zile dupa schimbare, tot ce imi lipseste este camera mai buna pe iPhone.

Aaa, da, si Whatsapp Web imi merge pe Android. Pe iOS nu se poate avea asa ceva. Nu permite sistemul.

Voi mai scrie pe parcurs aici diferente si ce imi place (dar si ce nu).

1 comentarii la acest articol

  1. sti? adroid e ca clestele ala ce iti taie niste catuse cand scapi de Ios. Toate produsele apple sunt ceva de genu: sistem operativ masterizat pe componetele produsului. In schimb androidul e ca windowsu (poti sa il pui si sa iti mearga pe aproape toate pc’urile cu exceptia appelurilor) viceversa. MY OPINION.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.