Scris pe

Am refuzat sa iau bani de la Politia Romana

O seara obisnuita de sambata, ne intorceam de la socrii din Vinga. La iesirea din comuna Vinga deja nu mai sunt case si cam toata lumea acolo deja accelereaza, ca deja practic comuna se termina dar mai este putin pana la indicator.

Accelerez si eu, ajung pe la 70km/h cand dintr-o data vad girofarele masinii de politie dupa un autocamion pe dreapta. Politistul intra pe sosea si imi face semn sa trag pe dreapta. Ma duc eu putin mai in fata unde puteam opri regulamentar.

Deja si eu dar mai ales Cata fierbea. “Sa vezi ca acuma ne gaseste ceva, ori viteza, ori ca nu avem decat un triunghi. Centura, Filip, ai centuraaaa?!?!?”. Si eu deja ma gandeam ca primesc amenda ca am depasit cu 20 de km viteza….

Vine politistul la geam, deschid geamul si zice

Buna seara, aveti o lumina in masina ca sa va pot vedea?

Deschid becul in bord, ca deh, serifu vrea sa vada cat de frumosi suntem. Si atunci el incepe poezia obisnuita pentru un politist…

Aveti cumva drum prin Arad? Ca are seful de post doi prieteni care asteapta aici de ceva timp, au ramas fara bani si trebuie sa ajunga la Nadlac, ca se duc la lucru in Dublin. Puteti cumva sa ii duceti pana la intrare in Arad macar? Na, ei nu au bani, ca au ramas cu doar 10 lei, dar daca e nevoie va dau eu bani, nu e problema.

Eu cand am vazut ce vor… ma abtineam sa nu rad. Ne facusem noi probleme degeaba.

No dară, ce era sa fac, nu puteam sa refuz ca atunci sa vezi cum primeam procesul verbal pentru viteza depasita si un triunghi lipsa :)). Am luat oamenii, i-am dus la gara in Arad fara sa mai luam bani de la nimeni, si asa pe acolo ne era drumul.

Dupa ce am lasat oamenii la gara, a fost amuzant ca si eu si Cata tot radeam incontinuu…

Ce sa zic, amuzanta intamplare. Vorba unuia dintre cei pe care i-am dus, bine e sa ai pile la politie sau prieten care este sef de post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.