Scris pe

Al doilea om din Nato e roman!

Va amintiti episodul cu “Mihaela, dragostea mea, am invins!“? Hai, ca nu e atat de departe, eu eram in liceu si imi amintesc cat misto s-a facut apoi de omul Mircea Geoana pentru ca s-a bucurat prea repede si l-a invins Base…

Ai crede ca dupa un episod asa de rusinos s-a terminat viata publica pentru omul acesta… dar uite ca nu e chiar asa si a facut ce a facut si acum este momentan al doilea om din Nato.

Presa si curentul politic tanar din Romania in general incearca sa denigreze maxim persoanele din PSD, dar recent am urmarit tot interviul lui George Buhnici cu Mircea Geoana… si putin m-a facut sa imi mai schimb parerea. Interviul a fost mega coerent, raspuns la subiect si aranjat, fara sa cunoasca intrebarile in prealabil… omul Mircea Geoana mi-a demonstrat ca nu e ok sa judeci un om doar ascultand o parte din “turma”, mereu trebuie sa privesti din mai multe parti.

Sa fim seriosi, la NATO nu se ajunge cu pile ca in Romania, deci e foarte bun pe domeniul lui, nu?

Acum serios, poate n-ar fi fost bun presedinte in 2009, dar in viitor cine stie? Facand abstractie ca este membru PSD, ce aveti de exemplu de reprosat la felul in care vorbeste in interviul de mai jos?

A fost pentru mine un moment in care am realizat unele lucruri asa cum am zis mai sus, nu va mai luati doar dupa presa… pentru ca presa poate arata un portret fals pentru oricine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.