Scris pe

5 ani de GMAIL

Acum vreo 4 ani jumate am auzit prima data de Gmail, un serviciu privat de email pe vremea aceea. Nu aveam invitatie, asa ca am asteptat destul de mult pana sa fac rost de una. Am si uitat de el pana intr-o zi cand o prietena mi-a zis sa ii scriu un email pe GMAIL, ca ii mai bun ca Yahoo. Atunci am profitat si am cerut o invitatie. Prima data cand am intrat pe webmail, nu mi-a placut. Recunosc, interfata m-i s-a parut prea simpla. Eu eram un fan Yahoo Mail in vremea aia si de la Y! la G era o mare diferenta, ca de la cer la pamant. Nu mai aveam foldere. Ma gandeam “Ce truda sa fac eu fara foldere”. Nu stiam ca exact alternativa la foldere erau etichetele. Singurul lucru care imi placea pe atunci era spatiul. 1 Giga. Extrem de mult, cica-

Acum, nu mai pot fara GMAIL. In fiecare zi intru si daca nu am timp de Gmail sa vad ce mai e nou. Imi fac eu timp. Defapt, acesta este cel mai vizitat site de mine impreuna cu Google Reader. Incet incet m-am indragostit de GMAIL si mi-a placut tot mai mult. Au fost adaugate noi chestii, a fost modificata interfata, dar eu tot fidel am ramas celebrului serviciu de mail. Acum ai si posibilitatea de a avea noi features in contul tau de mail, prin Labs.

De aici tragem o concluzie: chiar daca la inceput nu iti place un lucru, pe parcurs ai sa te obisnuiesti cu el si o sa inceapa sa iti placa.

Google, faci o treaba super cu GMAIL. Sa ne auzim la al-6-lea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.