Scris pe

2 prostii spuse de Raul de la Libertate in IT

Am sa fiu scurt pentru ca nu merita timpul meu, dar hai sa luam unul din ultimile video-uri de pe canalul lui Raul.

Pe langa faptul ca e expirata de multa vreme duma asta sa te filmezi din SUA sau alte tari sa vada lumea ce bine iti merge, tema in video este “Relatia toxica cu munca pe 2 proiecte”.

Prostia 1

Zice de cateva ori ca este toxic sa lucrezi prea mult ca sa faci mai multi bani. 100% ca asa e, dar cel putin el si Cristian mereu posteaza story-uri “hustle”, “sedinta cu echipa la ora 21:30”, “gata cu munca pe astazi – ora 22:30”.

Pai cum e treaba, e toxic sau nu sa lucrezi prea mult?

Sau asta e doar o aparenta, ati angajat mici sclavi pe 2500 de lei care sa va faca treaba si voua va vine un mic venit pasiv din programul asta de mentorat in freelancing?

Cum as putea sa iau eu sfatul asta de la 2 workaholici care mereu vorbesc numai despre afacerea lor de scamming in orice discutie pe net?

‘Nfine.

Prostia 2

Tema principala – e toxic sa lucrezi pe 2 proiecte pentru ca ajungi la burnout.

Pai ei au testimoniale cu oameni care se lauda ca sunt pe 2 proiecte, dupa programul lor. Exemplu. Mai sunt si altii dar cine are timp acum sa caute?

Pai… la clientii vostri le-ati spus chestia asta cu 2 proiecte? De ce se mai lauda unii si in testimoniale cu asta daca e ceva toxic?

Ah, pai am de exemplu un testimonial de la ei cu un “client” devenit “freelancer” in care se lauda ca un job de 7k de euro pe luna in freelancing e atat de lejer incat si-a mai luat un proiect moment in care Raul si Cristi behaie rad si cumva aproba asta. “Hahaha ce gluma buna, ii fraieresti si defapt in acelasi timp lucrezi si pe alt proiect, GG”.


Gata, am zis ca o sa fie postare scurta. Ce este drept e ca la orice video de-al lor sunt plini de minciuni si chestii exagerate pe care nici macar ei nu le pun in practica.

That’s it. Mergeti inapoi la treaba voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2023 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.