Consultanta IT

This post is also available in: English (Engleză)

Acum 10 ani incepeam acest proiect pe care te afli chiar acum: blogul personal. Aveam 15 ani, nu stiam inca incotro o sa ma poarte viata sau cat o sa tin activ blogul, dar de atunci eram pasionat de IT si programare in general.

Fast forward 10 ani mai tarziu, bineinteles ca nu imi castig banii din scris si blog, ci este doar un hobby, insa cel mai vechi hobby al meu si pasiunea mea, programarea, a devenit principala mea sursa de venit.

In 2012 m-am angajat la primul job la o firma din Arad, firma care a crescut odata cu mine, eu fiind la inceput primul programator. Acolo m-am format, am invatat multe lucruri pe domeniu profesional. Dar in 2018, anul acesta, am luat una din cele mai importante si grele decizii: sa plec din firma care m-a format si sa fiu pe cont propriu, lucrand pentru mine si pentru colaboratorii mei, cu propriul program, propriile proiecte si bani mai multi. Eram prea plafonat in vechiul job si nu mai faceam nimic interesant acolo.

Oricum, o sa scriu alte postari despre asta, dar ideea ii ca acum pot sa iau proiecte personale, inainte nu aveam voie.

Asa ca, pentru ca toti avem nevoie de bani si de un job, serviciile pe care le prestez eu sunt cele de consultanta IT.

Principala mea are este web-ul: aplicatii web, site-uri mici sau mari, simple sau complexe, promovare online si asa mai departe.

Totusi, nu ma plafonez doar aici, ci ofer servicii si de aplicatii mobile: iOS si Android. Chiar in momentele in care scriu aceasta pagina lucrez la un proiect interesant de care o sa va zic mai multe, dar include atat o aplicatie web cat si aplicatie mobila nativa de iOS si Android.

Lucrez la standarde moderne, aplicatii/site-uri robuste si sigure din punct de vedere arhitectural astfel incat oricine vine dupa mine sa poata sa continue munca mea, sa nu leg un client de mine personal. Incerc sa dau clientului cat mai multa libertate de editare a continutului si a proiectului, pana la urma nimic nu este al meu din ceea ce fac ci al clientului final.

O sa incep in luna august sa imi fac un site de “prezentare” a serviciilor pe care le prestez pentru voi, dar pana atunci va ramane doar pagina aceasta.

Deci, daca ai nevoie de orice se poate face digital: ca e un site, ca e o aplicatie web sau de mobil, ma poti contacta sa stabilim mai multe detalii. Consultanta IT nu inseamna ca eu iti voi face neaparat si proiectul, dar te voi indruma spre o decizie ok dpdv tehnic si mai departe tu decizi cu cine faci proiectul. Mie imi platesti orele in care am vorbit si ti-am oferit consultanta daca alegi sa nu faci proiectul cu mine.

Imi poti scrie un email la [email protected] sau sa ma suni la 0753 273 950 pentru mai multe detalii.

Stiu ca nu e cea mai eficienta modalitate de a prezenta serviciile mele si ca am scris mult, dar cand lansez site-ul specializat pentru asta, va fi totul mult mai clar.

Sper sa colaboram, mi-ar face mare placere :).

Comentariile sunt închise.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.