Un lucru pe care nu l-am luat in calcul


Am zis PE care da?

Acest lucru este lucratul de acasa cu un plangacios in casa. Cand a fost Iosua mic, lucram de la birou la firma, nu prea stiam daca plange sau nu, cand ajungeam acasa el avea ora de somn. Era pace si liniste si mai ne uitam si noi la una alta, mai faceam ceva sau stateam in liniste.

Din ce mi-a zis Cata, Iosua nu plangea chiar asa. Caleb in schimb e un plangacios. Si daca plangea, a fost putin nedrept pentru ca eu am fost scutit de asta.

Acum in schimb, am nevoie de casti in marea parte a timpului sa pot lucra bine. Dar acesta sa fie cel m-ai mic lucru, partea rea e cu somnul. Azi sunt de exemplu treaz de la ora 6, cu o mica pauza de atipit intre timp cat a mai fost liniste.

Acum e liniste cam de o ora, dar e o ruleta ruseasca, nicicand nu ai de unde stii cand incepe show-ul.

Pe langa asta, mai are si Iosua momente cand se trezeste plangand ca viseaza urat, plange tare pe moment si il trezeste si pe Caleb.

Deci asta e lucrul care nu l-am luat in calcul inainte sa se nasca bebe… faptul ca lucrul de acasa e mai greu in prima luna cel putin dupa ce se naste bebe. Nu ma pot duce nici toata ziua la cafenele, ca nu e treaba nici asta.

Cam atat… ma intorc la munca pentru ca nu se stie cand incepe show-ul.

Postari asemanatoare

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.