Scris pe

Despre Composer

Am inceput o serie noua de tutoriale video despre Laravel 5. Aceasta este prima lectie, despre Composer. In aceasta lectie vom invata: Ce este Composer La ce ne ajuta Cum se instaleaza Cum instalam un pachet de pe Packagist Lectura (daca se poate zice) placuta! Imi cer scuze daca ma mai balbai, este prima data cand fac...
Scris pe

Cum instalam Laravel 5

Dupa ce am invatat in mare cum sa folosim Composer, acum vom invata cum sa instalam o noua aplicatie Laravel 5. Daca aveti intrebati, mai jos este sectiunea de comentarii si raspund la orice intrebare.
Scris pe

Cum se schimba numele aplicatiei in Laravel 5

Daca vrem sa customizam cat mai mult noua noastra aplicatie in Laravel 5, atunci trebuie sa schimbam numele din App in altceva mai sugestiv – vom invata cum sa facem asta cu ajutorul lui Artisan.
Scris pe

Rute, controllere si view-uri

Azi a iesit versiunea stabila de Laravel 5 si am decis sa mai fac 2 tutoriale. Acesta si mai unul care urmeaza. Mai multe despre L5 o sa scriu maine, azi nu am mai avut timp de nimic. Lectura placuta. In aceasta lectie vei invata despre rute – ce sunt ele cum se definesc etc,...
Scris pe

Transmiterea de informatii la view [L5]

Lectia trecuta poate a continut multe informatii si nu este asa usor sa trecem mai departe asa ca astazi va invat cum sa trimiteti informatii la view-ul nostru si alte lucruri pe care neaparat trebuie sa le stii daca vei folosi Laravel.
Scris pe

Despre Blade

Astazi o sa va spun mai multe despre sistemul de templateing din Laravel – Blade. Spor la invatat!
Scris pe
Scris pe
Scris pe
Scris pe
Iosua says:
Nu inteleg ce spune

Salutare, bine ati venit pe blogul lui Tata! Sa stiti ca aici nu o sa gasiti desene, v-am avertizat!

Iosua Pacurar

Scris pe