Casa, Life | |

Cand Flanco si eMag nu ma baga in seama…


Pe scurt: comand de pe eMag cuptorul acesta. Nu l-am mai cautat si in alte locuri (greseala mea #1). Un prieten imi scrie dupa 20 de minute ce am plasat si platit comanda cu cardul (greseala #2, cash is king in situatii de genul) ca l-a gasit la Media Galaxy. Aici. Doar ca la MD costa 1500 de lei, la Flanco… 1950. 450 de lei diferenta. Enorma. Am fost fraier ca nu am verificat.

La 14:15 am plasat comanda si la 15:00 am anulat comanda. Am primit mesajul acesta.

Problema e ca nu a bagat nimeni in seama, nici eMag nici Flanco cererea mea de anulare. La 16:43 primesc mesaj ca produsele au fost date la curier. Superb. Nu am putut suna la timp la eMag sau Flanco pentru ca a fost picat Orange la nivel national. Am sunat pe la 16:30 abia. Dupa ce am vorbit cu ambii la telefon, am mai primit un sms ca se va livra maine cuptorul.

Solutia data la telefon si de eMag si de Flanco: refuzati livrarea, veti primi banii in cont in maxim 7 zile.

Problema cea mai mare e ca banii respectivi sunt acum blocati. Asta e.

Problema lor cea mai mare e ca fac turul tarii dus-intors cu un cuptor. Si nu e tocmai usor. Treaba lor, asa le trebuie pentru ca nu baga in seama cererile de anulare de pe site.

In continuare cred ca un lucru care trage in jos eMag-ul este Marketplace, pentru ca ii lasa pe toti taranii sa vanda pe site si nu au procesele bine puse la punct ca sa stie cum sa lucreze cu ei in situatii de genul in care anulam o comanda.

Of of…

Postari asemanatoare

4 responses to “Cand Flanco si eMag nu ma baga in seama…

  1. Când cumperi ceva iei codul de produs și îl pui pe goagăl. E miric să știi 🙂

    1. Ma crezi ca am pus la frigider si ce era mai scump si era pretu la fel, fix la cuptor nu m-am mai uitat :))

      1. La electro, in general, altex/mediagalaxy au preturi f ok. Servicii… meh.

  2. Emagul nu va mai renunta la marketplace. Indiferent daca le strica sau nu imaginea, prin marketplace se fac bani usor, fara prea mari batai de cap. Practic, eMag doar incaseaza bani din vanzarile altora.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.